The importance of Pinktober

Jeg trenger ikke å fortelle deg viktigheten av Pinktober, som er en påminnelse om å sjekke brystene dine, og vær så snill å gjøre det. Men hvis Pinktober er grunnen til at du undersøker brystet ditt minst en gang i året, er det bedre enn aldri, og jeg vil si at Pinktober har oppnådd noe.
Det er noen anbefalinger om hvordan du sjekker brystene dine. brystkreft og selvundersøkelse. Betydningen av Pinktober
Selvundersøkelse

Ikke en kreftreise

Jeg gjorde selvundersøkelsen med jevne mellomrom, men kunne ikke føle noe mistenkelig om jeg lå eller sto. Så jeg ble sjokkert da jeg bøyde meg fremover og så tilbaketrekningen i huden min. Verden min falt helt fra hverandre. Jeg visste bare med en gang hva det var, men likevel håpet jeg at det ikke var noe. På grunn av min sjokkerende opplevelse har jeg skrevet noen innlegg om kreften min. Det har fullstendig okkupert livet mitt, og det har ikke vært en reise. Det var et mareritt, et levende krefthelvete.

Flere mennesker lider

Moren min er 80 og hennes første reaksjon på meg da jeg fortalte henne var: Å nei! Er det slik det skal ende? Min eldste sønn gråt og min yngste sønn med ADHD og Tourettes syndrom ble enda mer hyperaktiv og hadde mer tics. Han var den jeg var mest opptatt av.
Min svigermor feiret julen 2019 sammen med meg og min familie. Hun kunne ikke forstå hvordan jeg kunne være så rolig i ferien. Men jeg sa til henne at jeg måtte være sterk for barna mine. På grunn av besøket hennes ble jeg på en måte tvunget til å tenke på andre ting enn kreften min. Jeg ønsket å lage en perfekt jul, som om det var min siste. Men jeg ble overveldet av følelser om nettene og kunne ikke sove.

Betydningen av Pinktober

Så vær så snill å be familiemedlemmene og vennene dine om å undersøke brystene, til og med menn. Noen få prosent av mennene får brystkreft hvert år også. Undersøkelsen tar ikke lang tid, og det er en investering i deg selv, hos mennesker du bryr deg om og elsker. Å bli diagnostisert så tidlig som mulig er så viktig, og prognosen din er god hvis du er i et tidlig stadium. Hvis det oppdages veldig tidlig, har du kanskje ikke annen behandling enn operasjonen, og bivirkningene er mindre.
 
https://breathingroom.blog/do-i-have-breast-cancer/
https://breathingroom.blog/unhappy-new-year-with-breast-cancer/
Brystkreftbehandlingsplanen min
https://wp.me/pb4jAC-Wy
 
 
 

Shop Darn Good Yarn

Leave a Reply